Haber

Pazar sabahı İstanbul’da kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü72 il için sarı ve turuncu uyarı verilirken, İstanbul’da sıcaklıkların düşmesiyle pazar sabahı kar yağışının görülebileceği belirtildi.

ÜLKE GENELİNDE SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Türkiye, ülke genelinde yağışlı havanın etkisi altına girerken, uyarılar da ardı ardına gelmeye başladı. Yağışlarla birlikte sıcaklıklar düşerken, İstanbul’da ilk kar yağışı için tarih verildi.

İSTANBUL PAZAR GÜNÜ KARLA UYANABİLİR

Hava Durumu Forumu yaptığı açıklamada, “Balkanlar’dan gelen soğuk hava artık İstanbul’a da girdi… Sıcaklıklar hızla düşüyor. Yarın (Pazar) sabah saatlerinde kuvvetli rüzgarla birlikte megakentte ilk kar tanelerini görebiliriz. Gelişmeleri takip ediyorum…”

METEOROLOJİDEN 72 İLLERE SARI VE TURUNCU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul dahil 72 il için sarı ve turuncu uyarıda bulundu. “Ülkemiz genelinde yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının azalacağı, orta ve batı bölgelerde mevsim normallerinin altına düşeceği, ancak Salı gününden itibaren yeniden yükseleceği tahmin ediliyor.” Meteoroloji’den alınan son bilgilere göre, ülkenin kuzeybatı kesimlerinde bugün de devam eden yağışların, pazar sabah saatlerinden itibaren etkisini yeniden artıracağı öğrenildi.

İSTANBUL’DA FIRTINA HIZI 110 KİLOMETREYE ULAŞACAK

Marmara ve Ege bölgelerinde ulaşımda aksaklıklar yaşanabileceği, İstanbul’da beklenen dolunay hızının saatte 110 kilometreye ulaşacağı bildirildi. Rüzgarın batı ve kuzeybatıdan kuvvetli esmesiyle Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük. Kıyı kesimlerde kuvvetli sağanak ve sağanak (21-50 kg/m2), iç kesimlerde ve yüksek kesimlerde kuvvetli kar (20 cm’nin üzerinde) bekleniyor.

SARI KODUYARI NEDİR?

Hava durumu potansiyel olarak tehlikelidir: İddia edilen meteorolojik olay olağandışı olmasa da, meteorolojik koşullardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

KOD TURUNCU UYARI NEDİR?

Hava tehlikelidir: Varsayılan meteorolojik olay sık sık meydana gelmez. Hasar ve kayıplar mümkündür. Aşırı önlemler alınmalı ve yeni meteorolojik koşullar ve varsayımlara uyulmalıdır.

MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği, Kırklareli, Bursa ve Bilecik çevrelerindeki yaylalarda yağmur ve yer yer karla karışık kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölge genelinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtınalı (50-70 km/saat, bazen 80 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağmurun sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor

İSTANBUL °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği iddia ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KIRKLARELİ °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, zaman zaman karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve sağanak, Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. yağış; Sabah saatlerinde Kıyı Ege’de, öğle saatlerinden sonra ise bölge genelinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Kıyı Ege’de sabah saatlerinde güney ve güneybatı yönlerden, öğle saatlerinden itibaren ise kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtınalı (50-70 km/saat, bazen 80 km/saat) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve yer yer sağanak yağışlı, akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DENİZLİ °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğleden sonra zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yağmurlu geçeceği iddia ediliyor. Yağmurun sabah ve öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

MANİSA °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğleden sonra zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği iddia ediliyor. Yağışların bölge genelinde kuvvetli, Antalya’nın doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden çok kuvvetli (60-80 km/saat) ve yer yer fırtınalı (70-90 km/saat) şeklinde eseceği iddia ediliyor.

ADANA °C, 21°C

Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, bazen şiddetli

ANTALYA °C, 23°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği iddia ediliyor. Yağışların il genelinde kuvvetli, doğuda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HATAY °C, 21°C

Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, bazen şiddetli

MERSİN °C, 23°C

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği iddia ediliyor. Yağışların bölge genelinde kuvvetli, çoğunlukla sağanak ve sağanak, gece saatlerinde ise Eskişehir, Kayseri ve Sivas’ın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgârın öğle saatlerinden itibaren bölgenin güney ve doğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden çok kuvvetli (60-80 km/saat), bazen de fırtına şeklinde (70-90 km/saat) eseceği iddia ediliyor. H).

ANKARA °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ÇANKIRI °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı, akşam ve gece saatlerinde ise yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğleden sonra zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

KONYA °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve yağmurlu geçeceği iddia ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinde sağanak ve sağanak yağışlı, akşam ve gece saatlerinde ise yurdun iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Yağışların bölge genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı, akşam ve gece saatlerinde yüksek kesimlerin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle ve akşam saatlerinde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

DÜZCE °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle ve akşam saatlerinde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

KASTAMONU °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı, akşam ve gece saatlerinde ise yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği iddia ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Giresun çevrelerinin sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Orta Karadeniz’in iç kesimleri ve Samsun çevresinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatıdan kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) ve bazen de dolunay fırtına (80-100 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

AMASYA °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

SAMSUN °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği iddia ediliyor. Yağışların gece saatlerinde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

TOKAT °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği iddia ediliyor. Yağışların gece saatlerinde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

TRABZON °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, Iğdır ve Van hariç bölge genelinde sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların batı kesimlerde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (70-90 km/saat) eseceği iddia ediliyor.

ERZURUM °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu

KARS °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

MALATYA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

Van °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği iddia ediliyor. Yağışların akşam ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

GAZİANTEP °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

MARDİN °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle ve akşam saatlerinde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

SİİRT °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

haber-kadikoy.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk, rus, özbek Bağcılar escort bayan iletişim
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort